naga i w trampkach na obcasach

Jarosław Baprawski

jest miłość 
tylko ta szalona 

odkrywana na ślepo 
bez mapy 

bez poczucia czasu 
bez strzałki w kompasie 

na fleku 
na stogu siana 
z oderwaną  z realu kobietą

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 2 listopada 2012
anonim
  • Jarosław Baprawski

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • abojawiem
    jest miłość, byleby by się za długo nie zastanawiać, czy to miłość i czym jest miłość, bo i tak jednej odpowiedzi nie ma

    · Zgłoś · 11 lat temu