co na to Marcin L.?

Evit-ka

 

mądry pastor luterski z Wisły
całkiem zgrabne miał w czwartki pomysły
-niekoniecznie wcale z pastorową -
w dzień ten życie odkrywał na nowo:
Marcinowi L. oczy zabłysły
"co na to Marcin L.?"

mądry pastor luterski z Wisły
całkiem zgrabne miał w czwartki pomysły
-niekoniecznie wcale z pastorową -
w dzień ten życie odkrywał na nowo:
Marcinowi L. oczy zabłysły

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 2 listopada 2012
anonim