Z najgorszych terrorów
jaki może być terror - najgorszy
to terror własnych myśli.
Że też nie do odpuszczenia
nie do odczepienia się
nie do odrąbania sobie czegoś
czego ma się za dużo.
Żeby tylko tak można było
nie mieć czegoś a najlepiej
głowy a mieć święty spokój
albo chociaż błogi sen -
to by dopiero było niebo
czy piekło - ale to już spekulacje.