Wiek do odhaczenia

Artymowicz anDUCH

 

 

I tak wkurwiam się przyciskam przycisk

w momencie gdy ona czyści skrzynkę i przyciskam go

wielokotnie aż ból wypełnia krwią paznokieć

Ona zastanawia się co jest ważne

Czego już nie potrzebuje

I wiadome jest to że jest to czas filozofii

której staram się unikać

Staram się za to wysłać jej żart

że przychodzą dwie dziewczyny do faceta

jedna jest jak wiatr w trawie, a druga

podobna do faceta o inicjałach A.G.

Ja wymyśliłem ten żart a nie wymyśliłem przycisku

A czas? Cóż nie stać go nawet na to by mruczeć jak kot

(Jak i mnie)

 

Oceń ten tekst
Artymowicz anDUCH
Artymowicz anDUCH
Wiersz · 3 listopada 2012
anonim
  • Artymowicz anDUCH
    ale mnie to skrzypi jak powinno - ale Dziękuję Ci - pozwól się zastanowić

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • gilli-killi
    Cześć. A może zmienić na "naciskam przycisk" - w wersji obecnej trochę za bardzo skrzeczy. Mi z kolei tekst się podoba, bez zbędnych upiększeń i wyblakłych smaczków.

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Mithril
    ..............................nic tu

    · Zgłoś · 11 lat temu