ten fragment ucha
w którym robi się dziurkę
w celu zawieszenia kolczyka
takiego upiększacza z próżnością w tle
ten sam dokładnie
co to trochę podobny kształtem do serca
może przybrać nazwę wycinka
pobieranego dla potrzeb diagnostycznych
raz jest tak
innym razem zupełnie inaczej
a wszystko zdaje się być kwestią optyki
i ściśle indywidualnych wymagań chwili