z listów do wiesławy

Jarosław Baprawski

gdy byłem mały 
miałem zmazy nocne 
spałem w prezerwatywie 
a rano musiałem myć fajkę 

po latach poznałem poezję 
popuściła mi szpary 

strzeliłem z kija 
pierwsze teksty

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 5 listopada 2012
anonim