Codziennie ta sama nudna rutyna
Walka mysli w głowie się zaczyna
Każdy dzień szary, bo zaplanowany
Od początku wiesz, że będzie nieudany
Masę niepotrzebnych pojęć wysłuchujesz
Z czasem monotonnego życia nie lubujesz
Chcesz bycćwolny, ucieć postanawiasz
Lecz tylko złe myśli w sobie nastawiasz
Masz świadomość, że złe to rozwiązanie
Odwlekasz tylko powierzone ci zadanie
Warto ? Jakiś czas się zastanawiasz
Ostatecznie dobrej drogi sobie odmawiasz.
..........................no proszę też jestem demiurgiem neologizmu - cudofne uczucie
"Alex Marek dzisiaj, 00:11
Jestem artystom ! Według poetyckiej funkcji języka, stworzyłem neologizm. Do interpretacji mojej poezji jest przygotowane nieliczne grono odbiorców."
................................woooooooooow ! ! !