podobno ujawniono dwa nowe zdjęcia Brunona Schulza
podobno Fiodor uciekł i znalazł się we wtorek
pies
eunuch
podobno gdy napisać niewyraźnie słowo tekst
wygląda jak łacińskie teust i biega się by odnaleźć
średniowieczną pieśń o św. dorocie
podobno mój ojciec był więźniem
mam takie zdjęcie gdy siedzą razem on w pierwszym rzędzie
ubrani niby w piżamy niby oglądają to co przed nimi
wolność
ma kolor biustonosza i to nie zaczęło się wczoraj
wczoraj byłaś naga
twój biustonosz był odrzucony jak powietrze
wczoraj pies był w domu a wiersze miłosne
były bez przecinków
podobno pijąc margaritę nie zwraca się uwagi na sól
(masz jeszcze ten obraz)
łóżko którym obudzimy kuratorów
to nic
podobno to nic
jeszcze twoje stopy i piersi
rozcięty pół-księżycem brzuch
farby na stole
małe setki
zbyt ładne kelnerki
mięso
teraźniejszość
oparci o trawę
o punkt
drgać gdy mówię
odkochani
na dziś
jutro
8 lis 2012