i santa maryja

Jarosław Baprawski

ona 

tak  bardzo cię kocham 

ja 

przypomiałem sobie o dzbanach 

wypełnić pustkę 
zabrakło miłości 
stoję u krzyża 

pijak

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 3 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 13 listopada 2012
anonim