ona
tak bardzo cię kocham
ja
przypomiałem sobie o dzbanach
wypełnić pustkę
zabrakło miłości
stoję u krzyża
pijak
i santa maryja
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
13 listopada 2012
-
abojawiemmnie ruszyło