* * *
Gdybym umiała zatrzymać czas
- w niedogaszonym papierosie
Gdybym umiała odnaleźć siebie
- w tym betonowym świecie
Gdybym umiała rozpłynąć się w porannej rosie
I gdybym umiała wzlecieć tak by nie upadać łamiąc wciąż te same kości
Gdybym umiała...
to pewnie byłabym Aniołem
A tak to człowiekiem jestem
A tak to kobietą jestem
A tak to tylko prochem jestem
tańczącym wciąż między niebem i piekłem
He he he!
od tej strony cię jeszcze nie znaliśmy.
autor natomiast.......................zapomniał/a umieścić ewentualny "wiersz"
nie?