1

biszibosz

ukwial zasypal noc
bladoscia nowego swiezego
wysilku
gdy walka zaczela sie tam
w glowie
walka o pamiec, honor, godnosc
walka o przeszlosc
walka o nic.

Oceń ten tekst
biszibosz
biszibosz
Wiersz · 18 listopada 2012
anonim
  • biszibosz
    hm mi sie podoba

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Mithril
    "ukwial zasypal noc
    bladoscia nowego swiezego
    wysilku
    gdy walka zaczela sie tam
    w glowie
    walka o pamiec, honor, godnosc
    walka o przeszlosc
    walka o nic."

    ....................................poza... gniot

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • gilli-killi
    Nawet w Microsoft Word nie masz polskich znaków?

    · Zgłoś · 11 lat temu