ukwial zasypal noc
bladoscia nowego swiezego
wysilku
gdy walka zaczela sie tam
w glowie
walka o pamiec, honor, godnosc
walka o przeszlosc
walka o nic.
1
biszibosz
biszibosz
Wiersz
·
18 listopada 2012
bladoscia nowego swiezego
wysilku
gdy walka zaczela sie tam
w glowie
walka o pamiec, honor, godnosc
walka o przeszlosc
walka o nic."
....................................poza... gniot