Niczego mniej nijak bardziej

abojawiem

Żyj tak

żebyś nie zapłakał

kiedyś sam.

Ale póki co

żyj tak

żebyś nie żałował

że żyjesz

(jakby nie było

tu i teraz).

 

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 18 listopada 2012
anonim