piękni ludzie
śmierdzą stęchlizną
stary poeta wydziela woń piżma
i jest w nim coś z trucizny
która leczy
nie zabija
ja kocham stare kurwy
smakują jak sezamki
po osiemdziesiątym
moje prawo do wolności
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
18 listopada 2012