moje prawo do wolności

Jarosław Baprawski

piękni ludzie 
śmierdzą stęchlizną 

stary poeta wydziela woń piżma 
i jest w nim coś z trucizny 

która leczy 
nie zabija 

ja kocham stare kurwy 
smakują jak sezamki 

po osiemdziesiątym

Oceń ten tekst
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 18 listopada 2012
anonim