brak nowych kolorów
na zimową ospałość
na gównianej ścianie
nawet goła baba
wyje nudą
procentują przechadzki
z czerwonym winem
ciepłą dziewczyną
sól w oku
ożywia
martwe badyle
seksowne krzaki
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
25 listopada 2012
-
abojawiemjak zawsze, wystrzałowo