seksowne krzaki

Jarosław Baprawski

brak nowych kolorów 
na zimową ospałość 

na gównianej ścianie 
nawet goła baba 
wyje nudą 

procentują przechadzki 

z czerwonym winem 
ciepłą dziewczyną 
sól w oku 
ożywia 

martwe badyle

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry+ 3 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 25 listopada 2012
anonim