wczoraj
tak to było wczoraj
gdy zrozumiałam całą prawdę
o brzozach
łamane od kilku lat
na wersy na krzyż na śmierć
biało-czarne
biało-czerwone
gdy padały słowa
milczałam
jak grób do dzikiego lokatora
będą rosły nowe
większe i ładniejsze
właściwie już są i czekają
na wersy na krzyż na śmierć
Bardzo dziękuję za uważne przeczytanie i słowa komentarza.
Pozdrawiam serdecznie i ciepło.