Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
instynktu macierzyńskiego...
instynktu macierzyńskiego siła
Evit-ka
Leopoldyna z Łochowa
się syna pragnęła dochować -
w tym celu w każdą środę
puszczała się.... mimochodem
by ojców nie absorbować
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 26 listopada 2012
Ata
Tytuł brzmi sztucznie przez niepotrzebną inwersję słów, tak samo "się syna..."
Podejrzewam, że to miał być limeryk...
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Evit-ka
Słusznie podejrzewasz, geniuszem tu zresztą być nie trzeba. Że nie spełnia wszystkich kryteriów klasycznego limeryku też wiem, ale... tak mi się zachciało, wie inwersja być miała, się syna też.
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
abojawiem
grunt to nie mieć wybiórczego poczucia humoru
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Podejrzewam, że to miał być limeryk...