Wybieram życie
Oddycham
Biegnę
Ryzykuję
Upadam
Podnoszę się
Znów upadam
Resztkami sił podnoszę sie
Ze łzami w oczach, biegnę
Ryzykuje wszystko,
co mam i kim jestem.
Upadam. To bolało!
Nie podnoszę sie, nie dam rady.
Rozczarowanie
Wściekłość
Żal
Wzrok tych, którzy na to czekali
Szyderczy uśmiech:
Już po nim!
Wybieram życie
Podnoszę się
Oddycham całą duszą
Biegnę
Ryzykuję
Oddaję wszystko, by żyć!
Wybieram życie
Justine
Justine
Wiersz
·
26 listopada 2012
W dwóch wyrazach "się" zabrakło ogonków. Próba zastosowania interpunkcji bez znajomości zasad, wygląda fatalnie. Znaki przestankowe mają wprowadzać porządek w tekście, w tym przypadku to jest chaos.
Pozdrawiam.