farfalle

Jarosław Baprawski

czy wiecznie ma być idylla 
czy ty kurwa tego nie rozumiesz 

dwudziesta trzecia 
nici z ruchania 

jeden głębszy

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 29 listopada 2012
anonim