czy wiecznie ma być idylla
czy ty kurwa tego nie rozumiesz
dwudziesta trzecia
nici z ruchania
jeden głębszy
farfalle
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
29 listopada 2012
-
abojawiemwidocznie wszystko ma swój kres, a może i nie