I. „z nonszalancji”
ewakuuje się na chmurze
koło poddane kwadraturze
II. „anioły”
(łaski nie robiąc)
zaświadczą?... komu tam trzeba
diabelną jest droga do nieba
„pod słońca wpływem?”
III. z cielesnych konkretów to jedno
ekstazy z dystansu bledną