krótko

Evit-ka

 


I. „z nonszalancji”

ewakuuje się na chmurze
koło poddane kwadraturze

II. „anioły”
(łaski nie robiąc)

zaświadczą?... komu tam trzeba
diabelną jest droga do nieba


„pod słońca wpływem?”

III. z cielesnych konkretów to jedno
ekstazy z dystansu bledną

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 30 listopada 2012
anonim
  • abojawiem
    że nie będę jedyny w sobie i powiem - tak niewiele, tak wielkim

    · Zgłoś · 11 lat temu