rosną mi paznokcie i księżyc
sąsiadka z dołu przestała narzekać
ledwo wiem że istnieje pod podłogą
coś więcej niż niedopełniony obowiązek
milczymy jak żarówki
puszczamy szklane oko
w drewno paneli
[to ostatni krzyk mody
lepiej zawczasu puknąć się
w krzyż]