mrowisko
mrówkopijcy karaluchy
ścierwa
uliczny niedostatek
poetycko nawiedzony
kocham swoją kobietę
zasypiam spełniony
boli
że róży nikt nie okrył
nie wiecie kiedy mam urodziny
zresztą mnie to pierdoli
grunt dobrze się bawić
akupunktura
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
7 grudnia 2012
-
pociaknie mam pojęcia po co tam te słowo "boli" i nawet wszystko miałoby sens, gdyby nie ostatni dwu wers :]
-
Jarosław Baprawski..."że róży nikt nie okrył":)