Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
pociak
nie tak
nie tak
pociak
oporu, tramwaju brak
nienaturalnie pieszo, nie zachowuję
balansu, równowagi, stopy w odciskach
po macoszemu pocałunek na drogę
podskórnie nie chcę, listopad wywołuje
mdłości od modlitw
Lubię
pociak
Wiersz · 8 grudnia 2012
Ata
dla mnie to zaledwie szkic wiersza... ale ja się nie koniecznie znam ;)
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści