iluminacja po wielkim wybuchu

Jarosław Baprawski

przebywając w innych wymiarach

pragnąłem jej niemniej
 
wartościowany wódką 
niekontrolowanym spożyciem
 
nazwałem ją słowikiem
ona mnie wytchnieniem
 
czas nie był łaskawy
zapijałem na śmierć
odkupienie
 
nie rozumiejąc
bezpłciowej egzystencji
 
ssałem piersi
nad nami
 
 
 
 
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 8 grudnia 2012
anonim