***

Jakub Sroka

 Ludzie na ulicy rozmawiają przez słuchawki w uszach. Gdzieś pomiędzy wariat gada sam do siebie. Jego świadome szaleństwo leci nad dachami podobne postaciom Chagalla.

Oceń ten tekst
Jakub Sroka
Jakub Sroka
Wiersz · 9 grudnia 2012
anonim