ona mnie nie kochała
ja też przecierając słoiki
przepierdoliłem na wylot wszystkie
kurewsko zapyziałe weki
zajebisto nawodnionych
chuj wie jak to nazwać
spuchniętych ogórasów
takie to były
korniszone spotkania
zwłaszcza chili przekomarzania
wypierdalasz z domu
nie
ogladam
M jak miłość
ile można?
*zapyziałe?
*zwłaszcza
*korniszone
*spuchniĘtych
...Twoje mi się podobają...chociaż rozbijają się o "wodolejstwo"....ale taki już świat...dobra bajera pół sukcesu:)
Pozdrowienia. :)