podmuchu wiatru o twarz zaczepienie
ciepło słońca - uszczypnięcie mrozu
jak wolisz
masaż powiek
za pomocą wody w postaci deszczu lub śniegu - to też do wyboru
rozkosz w skali mikro
pieszczota dłoni gładzących włosy
na sekundę przed nieśmiałością błądzenia
po całym ciele
dotyk prześcieradła nocą
akt dwuosobowy
ten pierwszy i ten ostatni
spojrzenie wstecz
ku nagłemu wahaniu
i wspomnieniu pluszowatości misia
za pomocą wody w postaci deszczu lub śniegu - no trochę tu pai nadużyła słów niekoniecznie erogennych .... hmmm za pomocą w postaci... hmmm ... mało tu poezji ... wcale ...szkoda bo mogło być fajnie