wciąż chce wracać
na chwilę choć
poczuć się sobą
niby niczym był
tak jak kamień
rzucony w wodę
ten chłód potoków
ale przecież to w nie
wpadły moje marzenia
i utopiły się nadzieje
wciąż chcę wierzyć
że bromek srebra
wywoływał również
tę cichą więź
patrzę na zdjęcia
i niby jest miło
tak wspominać
bo wciąż chce wierzyć
że triosiarczan sodu
utrwalił także nas
ciemnia
Agati
Agati
Wiersz
·
20 grudnia 2012
że bromek srebra
wywoływał również
tę cichą więź"
,,bo wciąż chce wierzyć
że triosiarczan sodu
utrwalił także nas"
świetny pomysł i zapis. aż mnie zaskoczyłaś w tych fragmentach.
pozdrawiam,
Kamil
tak jak kamień"
,,i niby jest miło
tak wspominać"
tutaj natomiast się rozmywa. te fragmenty działają na niekorzyść, ale wystarczy je lekko nastawić. :)