gardzisz mną
a ja gardze tobą
owocu nieskalanej potęgi świata tego
gardzisz mną
a ja gardze tobą
w imię czegoś niższego
gardzisz mną
gardzimy sobą
już nie dorośniemy
pogarda ogarnia nieskalany związek
zostań na noc
i tak nic już nie osiągniemy