Widziałem balet
na dwie ręce i glinę
i taka z tego wyszła rzecz
że nie potrzeba mi już nic więcej -
przynajmniej w tym kierunku
a najbardziej ją mieć -
bo wystarczy mi czuć co się widzi
bo jak się czuje - to się ma
i tylko tak trzeba mi mieć
i tylko to dla mnie jest.