Jak jaki cud (co widziałem)

abojawiem

Widziałem balet

na dwie ręce i glinę

i taka z tego wyszła rzecz

że nie potrzeba mi już nic więcej -

przynajmniej w tym kierunku

a najbardziej ją mieć -

bo wystarczy mi czuć co się widzi

bo jak się czuje - to się ma

i tylko tak trzeba mi mieć

i tylko to dla mnie jest.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
abojawiem
abojawiem
Wiersz · 23 grudnia 2012
anonim