jak możesz wątpić

Jarosław Baprawski

życie jest cudowne
tylko czasami upierdliwe
jak dziewczyna
która chce dać
i niby się boi

więc mówisz jej
chodź na boku od tyłu
a ona nie

to nie będzie romantyczne

w końcu ją przekonujesz
by stanęła na palcach
rozluźniła emocje
oparta o ścianę

wszystko się zgrywa z sensem
jeśli jest odrobina woli

po fakcie pozycje nie mają znaczenia
jeśli twierdząco odpowiesz na pytanie

kochasz mnie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 5 głosów
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 26 grudnia 2012
anonim