narcyzm i zagadka

Evit-ka

 

pokerzysta w Pabianicach
pępkiem własnym się zachwyca -
a gdy już mu miną dreszcze
to podziwia wnet coś jeszcze -
głównie z myślą o dziewicach
"narcyzm i zagadka"

pokerzysta w Pabianicach
pępkiem się zachwyca -
a gdy już mu miną dreszcze
to podziwia wnet coś jeszcze -
głównie z myślą o dziewicach

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 30 grudnia 2012
anonim