show biznes

Evit-ka

 

fryzjer od kóz z Małogoszczy
jakoby bez trudu doszczy
od tej brzozy aż do słupa
będzie z tego śmiechu kupa?-
już się TV o to troszczy
"show biznes"

fryzjer od kóz z Małogoszczy
jakoby bez trudu doszczy
od tej brzozy aż do słupa
będzie z tego śmiechu kupa?-
już się TV o to troszczy

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 30 grudnia 2012
anonim