Wymaganie

westa


Obarczona przez Ciebie nadmiarem męskości i kobiecości,
usiadłam
z lękiem
na zbyt dużym łóżku
naprzeciw
swojej samotności i tamtej kobiety przy Tobie
która nie musi być nawet TYLKO KOBIETĄ
westa
westa
Wiersz · 16 marca 2001
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    artur
    podoba mi sie. Oddaje uczucie samotnosci, lęku i zawodu. Kobiecy wiersz. Pozdrawiam autorke.

    · Zgłoś · 17 lat