Ujarzmienie

westa

Zakazałeś przenikac słowom między naszymi ustami
Swoim dłoniom zabroniłeś pieścić moje ciało.
Serce przybrałeś w lodowe okrycie.
Myśli-pozostały nieokiełznane.
westa
westa
Wiersz · 16 marca 2001
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    artur
    mało... mało wierszy. Proszę o więcej.

    · Zgłoś · 17 lat