jedni poszukują wiary
gdy ja szukam ostatniej
w pytaniach nowej ery
doszukuję się
który
w tym bałaganie
będzie nowym
gdy ruchałem myśli
weszły na pukanie
gdy ja szukam ostatniej
w pytaniach nowej ery
doszukuję się
który
w tym bałaganie
będzie nowym
gdy ruchałem myśli
weszły na pukanie
marie z magdalii
na początku drogi
w porannym oddechu
trzydzieści polskich
śpiewały
hosanna