chwilowa dysfunkcja

Robert noszczyk

pzremilczałem atak demonów

czy dobry to omen?

cierpienia naraziłem na gorsze

 

sumienie...

 

jakżeś zawiodło

 

przemilczałem atak demonów

ego swoje zdradzając

dolałem rozkoszy do kotła

 

próżna egzystencja

 

zamiast składać ofiary

plemię Ablowe zhańbiłem

zabrałem młot kowalowi

atrybut istnienia

 

czy żal przez chwilę wystąpi?

czyściec naprawi zboczenie

zgryzota milczenia

 

nadchodzi...

 

Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 6 stycznia 2013
anonim
  • Ari
    przemilczałem :p

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ata
    dla mnie zbyt wzniosłe, patetyczne wręcz

    · Zgłoś · 11 lat
  • Tomasz Smogór
    *przemilczałem

    · Zgłoś · 11 lat
  • Paulina Wielbicka
    patetyczne to fakt, ale ta "chwilowa dysfunkcja" jest całkiem ciekawa. Mierzi mnie tylko ten człon "atrybut istnienia", w każdym razie wrócę później, bo teraz już pogania mnie czas. :)

    · Zgłoś · 11 lat
  • Robert noszczyk
    ...przepraszam, a co znaczy "przemilczałem"...jest aż tak źle ? Pytanie oczywiście do ariela i Tomasza?

    · Zgłoś · 11 lat