beaujolais IV

The Madeleine

 

w granicach czwartego wymiaru pamięci

kradnie kolejne przestrzenie

 

drażni czystym pożądaniem

wabi zapachem świeżości

dotkiętej ciekawością

i odkorkowanej

The Madeleine
The Madeleine
Wiersz · 6 stycznia 2013
anonim
  • Mithril
    prymitywne odliczenie

    "kradnie
    drażni
    wabi"

    ...................następnie

    "dotkniętej
    odkorkowanej"

    płytko, nakolannie, filozująco-blichtrowe i ukierunkowane na ascezę słowa twory, co nie sprzyja tworzonym produkcjom realizowanym sobie a muzom w pozalirycznej scenerii...

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ari
    podobno najlepsze schłodzone :p
    polecam z regionów Nevers na południu od Paryża
    unikalny smak...

    · Zgłoś · 11 lat