Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
grunt to motywacja
grunt to motywacja
Evit-ka
marksista ze Śniegowej Kuli
znał zmysłowość A. Urszuli -
nią ujęty odchodził pomału
i od Marksa i od KAPITAŁU -
bo idei nie przytuli
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 7 stycznia 2013
abojawiem
ani ideami się najeść, tzn. nawet ideami można się najeść (więcej niż do syta)
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści