Literatura

tylko z linkiem (wiersz)

Aminta Borkowski

 

ja lubię mężczyzn w typie demisa roussosa

nasobnie poczuć kosmaty olimp to mój sen

i lubić mogłabym przyparcie do nierównej

białej ściany na moim i mojego demisa podwórku

 

tylko żeby łapskami nie machał jak goryl przed orkiestrą

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=7qpDFXPAyXA&list=FL686F4iTU2hblAVcdQVJTJw&index=277


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 10 stycznia 2013, 07:24
.......................futerkowa pogadanka z oblechem w tle
Aminta Borkowski
Aminta Borkowski 10 stycznia 2013, 13:08
Nie inaczej. Futrzasty oblech. Tego mi trzeba.
abojawiem 10 stycznia 2013, 14:06
jak to się mówi, trafiła kosa na kamień, bądź każda potwora znajdzie swojego adoratora
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Bezpośredni aczkolwiek ... Tylko zrezygnowałabym z " i mojego demisa"
hadwao
hadwao 1 czerwca 2014, 17:22
Też się podoba, szalony trochę ;)
przysłano: 8 stycznia 2013 (historia)

Inne teksty autora

dawno
Aminta Borkowski
list piąty
Aminta Borkowski
chodź
Aminta Borkowski
głodna
Aminta Borkowski
Twoja sama swoja
Aminta Borkowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca