w aktach zapisany numer
istniejesz
niewielki element infrastruktury
niepotrzebny?
pod wiatr
co oczy rozkrwawia
nie mówisz nie
dlaczego?
żyć i walić głową w mur
potrzeba chwili?
za każdym razem
w górę
wyżej
pod prąd
na szczyt
gdzie?