kiedyś ludzie zbudują Babel tak wielki
że księżyc będzie jego żyrandolem
zza grubych murów to on będzie patrzył przez okno
i choć jasno oświetli nasze wspaniałości
będzie tylko kulą na usługach
wtedy przestaną śnić się sny
a wilki skoczą w ocean nieruchomy na zawsze
Tekst z rodzaju ".......no i?" mówi, ze jego autor nie ma nic realnego do powiedzenia - Mithril chciał zaznaczyć swoja obecność i wyrazić dezaprobatę. Trochę jak pijany ojciec zaglądający do pokoju dzieci, czy już śpią i mówiący "kurwa, mam was".