zmyślny węgierski dziadzio

Evit-ka

 

Andreas z Pesztu lub z Budy
w czas emeryckiej swej nudy
wymyślił (o ile nie buja)
kondomik futrzany na chuja -
zadziwił ościenne tym ludy?...

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 12 stycznia 2013
anonim