Tak opętany

abojawiem

Każdy w pewien sposób

jest opętany tym

czego mu nie dostaje.

I słusznie czy nie

spotyka nas tylko to

co miało spotkać.

A co by nie spotkało

nie ucieknie się

od siebie w sobie

ani w innych osobach.

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 13 stycznia 2013
anonim
  • Ata
    "nie ucieknie się
    od siebie w sobie
    ani w innych osobach." - coś w tym jest :) pozdrawiam

    · Zgłoś · 11 lat
  • Paulina Wielbicka
    cóż za archaiczny zwrot ;) - "czego mi mu nie dostaje"

    · Zgłoś · 11 lat